Duurzaam verwarmen:
Goed voor milieu en portemonnee

Bijna iedereen in Nederland gebruikt dezelfde warmtebron: aardgas. Maar verwarming van een huis wordt steeds meet gepersonaliseerde in de komende jaren. Zoekt u comfortabele warmte en wilt u tegelijkertijd besparen op uw energiekosten? Het is slim om nu uw huis duurzamer te maken. Op deze manier zult u minder CO2 uitstoten, zal uw energierekening dalen en zal uw huis een betere energielabel krijgen, wat goed is voor de waarde van uw huis! De meest duurzame manier is natuurlijk om uw huis volledig te verwarmen met (passieve) zonne-energie of een warmtepomp, in combinatie met goede isolatie.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

WARM WONEN BIEDT TOTAAL VERWARMEN DIENSTEN:

CV Ketels

Moderne ketels zijn aanzienlijk energiezuiniger dan modellen die een aantal jaar geleden beschikbaar waren. Door uw ketel te vervangen, kunt u een aanzienlijke besparing realiseren op uw maandelijkse energierekening. We bieden diverse modellen aan, zodat er voor elk huishouden een geschikte ketel geplaatst kan worden. De ketel verwarmt de radiator, die vervolgens de lucht verwarmt en de lucht. Deze methode heeft een hoog rendement van 94% en is vrij duurzaam zodra je huis goed geïsoleerd is....
Wij leveren diverse modellen, zoals HR ketels, de elektrische CV ketels, de VR- ketels en de combiketels, zodat er voor elk huishouden een geschikte CV-ketel geplaatst kan worden. Wilt u weten welke CV-ketel het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Vloerverwarming

Vloerverwarming kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen. Het precieze bedrag dat u kunt besparen hangt af van factoren zoals uw ketel, de grootte van uw huis en de kwaliteit van de isolatie van uw huis. Bij vloerverwarming worden verwarmingsbuizen onder de vloer gelegd, waardoor het systeem onzichtbaar is en de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de ruimte. Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid ruimte besparen! ...
Water gebaseerde vloerverwarming, zoals convectoren, maakt ook gebruik van een lage aanvoertemperatuur van ongeveer 35 °C om te verwarmen. Bovendien kan tijdens een hittegolf vloerverwarming ook worden gebruikt om een ruimte te koelen door gebruik te maken van een aanvoertemperatuur van bijvoorbeeld 18°C.
We bieden twee opties voor vloerverwarming, een die op elektriciteit werkt en een die op warm water werkt. Een waterverdragen installatie is meestal duurder, maar het energieverbruik is efficiënter. Elektrische vloerverwarming is meestal goedkoper om aan te schaffen en kan aangesloten worden op zonnepanelen.
Wilt u weten of vloerverwarming ook voor u een optie is? Neem dan contact op met Warm Wonen. Onze verwarmingsspecialisten helpen u graag verder!

Warmtepomp

Een warmtepomp is een verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van een compressor en een verdamper om warmte uit de buitenlucht, de grond of het water te halen en deze in uw huis te transporteren. Dit systeem kan een efficiëntie-ratio hebben van meer dan 100% (sommigen beweren zelfs 600%), waardoor het een extreem duurzame optie is voor het verwarmen van uw huis. Om een warmtepomp een ideale oplossing te maken voor uw huis, moet het goed of zeer goed geïsoleerd zijn. ...
Dit betekent dat de isolatie in uw dak en vloeren van goede kwaliteit moet zijn, uw spouwmuren gevuld moeten zijn en uw ramen van HR++ glas moeten zijn. Dit komt omdat warmtepompen werken met een verwarmingstemperatuur van maximaal 45 tot 55 graden, terwijl een cv-ketel water van 60 tot 80 graden levert. Een slecht of matig geïsoleerd huis wordt met zo'n lage watertemperatuur niet warm genoeg. Om te bepalen of een warmtepomp de juiste optie is voor uw huis, wordt het aangeraden om contact op te nemen met een professional.
Er zijn verschillende voordelen aan het duurzaam verwarmen van uw huis met een warmtepomp. Bijvoorbeeld, het leidt tot een lagere energierekening, helpt u zich voor te bereiden op aardgasvrij wonen, verhoogt de waarde van uw eigendom, maakt u in aanmerking voor subsidie en financiering, en vermindert de CO2-uitstoot van uw huis.

Waarom duurzaam je huis verwarmen?

1
Zorgt voor een lage energierekening
2
Klaar voor aardgasvrij wonen
3
Stijgt de waarde van uw woning
4
Ontvangst subsidie en financiering
5
Vermindering van CO2 emissie

Iedereen is klaar voor een duurzaam huis

Iedereen is klaar om de eerste stap te zetten naar een duurzame woning. Of u nu woont in een woning uit de jaren '30 of een nieuwbouwwoning, er zijn opties beschikbaar om te starten met duurzame verwarming. Een optie is om te kiezen voor een hybride warmtepomp, die de efficiëntie van een elektrische warmtepomp combineert met de betrouwbaarheid van een traditionele cv-ketel.
Een andere optie is om een nieuwe cv-ketel te installeren, die energie-efficiënter kan zijn dan een oudere. Een derde optie is om te overwegen gas loos te wonen met een 100% elektrische warmtepomp.

Met Warm Wonen kunt u binnen twee minuten een persoonlijk advies krijgen over de beste optie voor uw woning. Dit omvat informatie over potentiële besparingen, terugverdientijd en beschikbare subsidies. Door Warm Wonen te kiezen, kunt u gemakkelijk duurzame keuzes maken.

Als u algemene of specifieke vragen heeft over duurzame verwarming, staan wij voor u klaar om te helpen en te antwoorden. Kies de handigste manier om contact met ons op te nemen en wij begeleiden u door het proces.

WIJ HELPEN UW GRAAG DUURZAME KEUZES TE MAKEN. HEEFT U ALGEMENE OF ISOLATIEVRAGEN, DAN BEANTWOORDEN WIJ DEZE GRAAG.

Kies de handigste manier om contact met ons op te nemen:

Wij bieden vier verschillende soorten
verwarming pakketten voor uw woning:

Comfort

 • Nieuwe verwarming

Comfort plus

 • Nieuwe verwarming
 • Dakisolatie of/en
 • Gevelisolatie of/en
 • Dakisolatie

premium

 • Nieuwe verwarming
 • Dakisolatie of/en
 • Gevelisolatie of/en
 • Dakisolatie of/en
 • Nieuwe kozijnen met HR++ glas/ trippel glas

premium plus

 • Nieuwe verwarming
 • Zonnepanelen installatie
 • Dakisolatie of/en
 • Gevelisolatie of/en
 • Dakisolatie of/en
 • Nieuwe kozijnen met HR++ glas/ trippel glas of/en

Wat zijn er voor opties voor verwarmingssystemen? Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Er is ook een groeiende vraag naar duurzame verwarmingssystemen die energie-efficiëntie en efficiëntie prioriteit geven. Afhankelijk van het type huis of commercieel gebouw, kunt u verschillende opties overwegen. Als uw huis is uitgerust met een boiler, kunt u een energie-efficiënte HR-boiler installeren.

Er zijn ook veel meer mogelijkheden als het gaat om radiatoren. Bijvoorbeeld, u kunt designradiatoren laten installeren die beter aansluiten bij uw interieur. Door uw verwarminginstallatie te combineren met een slimme thermostaat, kunt u veel efficiënter verwarmen.

U kunt ook overwegen om over te stappen op vloerverwarming. Als u vloerverwarming als hoofdverwarming kiest, kunt u profiteren van een verhoogd wooncomfort en een zeer aantrekkelijke rendement. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden die u hebt als het gaat om verwarming.

4 tips verwarmen zonder verspillen

 • Verwarm niet je hele huis.
 • Zet de thermostaat als je thuis bent één graad lager dan je gewend bent.
 • Zet de thermostaat 's nachts op 15 graden, daarmee bespaar je gemiddeld 370 euro per jaar met huidige gasprijzen, en 150 euro per jaar bij de gasprijzen op langere termijn.
 • Je hebt de keuze tussen een lage temperatuur warmtepomp, die vooral gebruikt wordt in combinatie met vloerverwarming, en een hoge temperatuur warmtepomp die op radiators wordt aangesloten. Je kunt ook kiezen voor een hybride systeem dat een warmtepomp combineert met gascondensatie technologie.

BENT U LANG OP ZOEK NAAR IEMAND DIE U KAN HELPEN BIJ HET verwarming BIJ UW HUIS?

Wij staan klaar om uw project te realiseren